2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Bilimsel Değerlendirme ve/veya Mülakat Sınavına Katılmaya Hak Kazanan Adayların Listesi

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi için 29 Temmuz - 16 Ağustos 2024  tarihleri arasında Enstitümüzün Ana Bilim Dallarına başvuru yapan öğrenci adaylarının, “Çankırı Karatekin Üniversitesi Lisansüstü Eğitim-Öğretim Yönetmeliği” çerçevesinde başvuru belgeleri öğrenci kabul komisyonları tarafından incelenmiş olup, bilimsel değerlendirme ve/veya mülakat sınavına katılmaya hak kazanan adayların listesi aşağıda ilan edilmiştir. İlan edilen listedeki öğrenci adaylarının sıralaması alfabetik sıralamaya göre yapılmıştır.

Bilimsel değerlendirme ve/veya mülakat sınavına katılmaya hak kazanan adayların listesi için tıklayınız.

20 Ağustos 2024 tarihleri arasında Bilimsel Değerlendirme ve/veya Mülakat Sınavları belirlenen tarih, yer ve saatlerde yapılacaktır.

Bilimsel Değerlendirme ve/veya Mülakat Sınavlarına katılacak öğrenci adaylarının OBS başvuru sistemine yüklemiş oldukları ALES, Yabancı Dil Belgesi, Mezuniyet, Askerlik Durum ve Transkript belgelerini istendiği takdirde mülakat jüri üyelerine ibraz etmek üzere yanlarında getirmeleri gerekmekte olup, istenilmesi halinde belgelerini ibraz etmeyen adaylar sınava alınmayacaktır.

Bilimsel Değerlendirme ve/veya Mülakat Sınavı yapan Ana Bilim Dallarında bilimsel değerlendirme ve/veya mülakat sınavı katılmayan adayların başvuruları değerlendirme dışı kalacaktır.

Bilimsel Değerlendirme ve/veya Mülakat Sınavları bilgileri için tıklayınız.

Ek Bilgilendirme: Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Tüm Adayların İlanı

Bilimsel değerlendirme ve/veya mülakat sınavı yapan ve yapmayan tüm programlara kesin kayıt hakkı kazanan adaylar 22 Ağustos 2024 tarihinde Enstitümüz web sayfasında ilan edilecektir.

NOT: Tarih (Yüksek Lisans / Tezli) Başvurularında sistem kaynaklı sorun giderilmiştir.

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı
Lisansüstü Öğrenci Alımı Mülakat/Yazılı Sınav Tarihleri Ve Yerleri